קציצות עוף מטוגנות
כמו שאמא הייתה מכינה כל יום שישי! קציצות עוף מטוגנות כאלה שמנשנים כמו גרעינים.

הריח היה מתפשט בכל השכונה ואז כל השכנים ידעו שנעימה כהן מכינה את הקציצות המפורסמות שלה.

החברות בכיתה תמיד ביקשו ביס מהסנדביץ שלי, אמא הייתה שמה לנו את הקציצות בתוך שתי פרוסות של חלה.

וכדי שיהי לנו יותר טעים הייתה גם מורחת את החלה ברוטב של עמבה, אז מה הפלא שכולם רצו להשתתף בסנדביץ שלנו!

היום אני מכינה בדיוק כמוה את הקציצות, שמה את כל הרטבים על השולחן וכל אחד בוחר לעצמו מה שהוא אוהב.

יאללה מחכה כבר שתכינו ותשתפו אותי בתמונות שלכם♥

קציצות עוף מטוגנות

החומרים להכנת הקציצות

תערובת הקציצות מוכנה

מטגנים את הקציצות משני הכיוונים

הצעת הגשה – עם קטשופ ומיונז

 

מתכון להכנת קציצות עוף מטוגנות

החומרים:

חצי ק"ג חזה עוף טחון

1 בצל קצוץ דק

חופן של פטרוזיליה קצוצה

1 ביצה

חצי כוס פירורי לחם מוזהבים

תבלינים:

מלח, פלפל שחור, כורכום, פפריקה מתוקה, מעט אבקת מרק.

לערבב את כל החומרים, לטעום אם יש מספיק מלח. לכסות את הקערה ולהכניס למקרר ל 10 דקות לספיגת טעמים.

לקחת קערה קטנה עם מים, להרטיב את הידיים וליצור עיגולים מהתערובת, לחמם שמן במחבת, לפחוס את הקציצות מעט ולטגן עד אשר יזהיבו משני הצדדים.

אשמח שתעקבו אחרי גם באינסטגרם ובסטורי

 https://www.instagram.com/judithmorhaim/

תהנו גם מסרטונים של המתכונים שלי♥

 

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן