עוגת טורט עם שוקולד קצוץ ומרכיבים משובחים, בציפוי של קרם שנטילי. כזו שתרצו להכין אותה כל השנה!
בערב החג אני נוהגת להתקשר לחברתי ריקה כדי לאחל לה ולבני משפחתה חג שמח. כבר סיפרתי לכם על ריקה חברתי מהצבא אמנם אנחנו רחוקות אחת מהשנייה מרחק גיאוגרפי, אבל זה לא מונע בעדנו להישאר בקשר טלפוני, וגם בביקורים בבירה ירושלים.
אנחנו מתחילות לקשקש, מה מכינים לאכול והיכן מתארחים ואני כמובן אומרת לה – "את יודעת, הכנתי את העוגה הטעימה של אמא שלך" היא עונה איזה עוגה? אני מסבירה לה ומציינת איזה חומרים יש בעוגה, ריקה עונה לי "אבל אמא שלי הפסיקה להכין אותה מזמן". למה? אני שואלת, ריקה מסבירה שזה בגלל שצריך לגרד את השוקולד.
עניתי שכבר לא צריך לגרד שוקולד על פומפייה, פשוט לקצוץ את השוקולד על קרש חיתוך וזהו.
מאחלת לנחמה בריאות איתנה ואריכות ימים.
אז חברים יקרים שלי! אני מציגה בפניכם עוגה טעימה ומנצחת, טובה לפסח. עם קמח תופח כשר לפסח ובימים רגילים אפשר להשתמש בקמח תופח רגיל.
אל תשכחו לצלם ולתייג אותי! אשמח לדעת שביקרתם פה, תכינו ותספרו לי איך יצא לכם! הכי חשוב שתמשיכו בעשייה הפורייה.
חג פסח שני שמח♥♥♥
מתכון לעוגת אגוזים שוקולד וקצפת
החומרים לטורט:
אופן הכנה:
– להכניס את כל החומרים לקערת הקצפה, להקציף עד אשר מתקבלת קצפת יציבה.
וואוו
תודה אפרת, זאת העוגה הכי טעימה לפסח ולכל ימות השנה.
הי במקום קמח תופח אפשר קמח מצה לעוגות ?
ובמקום ברנדי/קוניאק אפשר יין אדום או יבש?
היי, אפשר להשתמש בקמח מצה אבל בתוספת של אבקת אפייה. יין אדום יקשה את העוגה
תודה וחג שמח
היי זהבה, תודה גם לך