פאי תפוחים וינאי! חמאתי וטעים המזכיר לנו את בתי הקפה בווינה
פאי תפוחים וינאי להתענג עליו מהטעם ומהמראה, פאי מושלם מכל הבחינות. המתכון הוא מלימודי הקונדיטוריה שלי בדן גורמה חיפה והמורה האגדי שלימד אותי, השף קונדיטור מיכה גינטר. אין ספק שלמדתי ממנו טכניקות ושיטות נפלאות. מתכונים נהדרים וטובים . תודה לך מיכה יקר. חברים יקרים! רציתי לספר לכם שבתיכון היה לעדי שלי מורה לכימיה בשם….. שאהב שטרול (שטרודל ) ואני הייתי ממונה להכין את הפאי תפוחים הזה, למרות שהפאי הוא לא שטרודל זה השם שנדבק בו. עדי שלי הקצינה לקחה חצי מהעוגה, את החצי השני אנחנו אכלנו אז אין ברירה צריך להכין שוב לשבת כי לא נשאר.

אווירה ונינוח אירופאי | פאי תפוחים וינאי

הכנת תערובת התפוחים

להכניס את ריבועי התפוחים למחבת

התפוחים הוזהבו במחבת לאחר שהוספנו את התבלינים והצימוקים

לשכבה העליונה לרדד עלה ולחתוך לפסים שווים עם גלגלת

לצפות את השכבה העליונה עם ביצה טרופה

הפאי מוכן לאחר אפיה