עוגיות שוקולדצ'יפס מפוצצות בשוקולד במרקם פאדג' – אם אתם מאוהבי השוקולד, העוגיות האלה בדיוק בשבילכם!
עוגיות שוקולדצ'יפס מושלמות בתוספת של שוקולד קצוץ, עונג שמתגלה עם כל ביס.
היום החלטתי להכין את העוגיות שוקולד המתפוצצות, אלה שהצליחו להביא לצפיות מטורפות בבלוג הקודם שלי!
צילמתי הכל מחדש, ערכתי וכתבתי שוב את הפוסט לנוחיותכם.
ההכנה ממש קלה, 2 קערות ומטרף ואתם מסודרים.
בימים כאלה של חוסר וודאות, מה שמנחם אותי זה שוקולד, יותר נכון, עוגיה כזאת שהיא הכלאה בין בראוניס לפאדג'.
הידעתם? שוקולד גורם למצב רוח טוב, מעלה את המוטיבציה, יש כאלה שאומרים שהוא משפר את הזכרון.
כל שלבי ההכנה כבר כאן, תיכנסו, תצפו והכי אשמח שתכינו וגם תשתפו ותתייגו אותי.
באהבה♥ממני
מתכון להכנת עוגיות שוקולדצ'יפס
נקבל 35 עוגיות
החומרים לתערובת:
220 גרם שוקולד מריר
60 גרם חמאה
2 ביצים שלמות
שלושת רבעי כוס סוכר (150 גרם)
שקית סוכר וניל (או כפית תמצית וניל)
2/3 כוס קמח (60 גרם)
1/2 כפית אבקת אפיה (לא יותר)
קורט מלח
תוספת:
60 גרם שוקולד מריר קצוץ
1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר
אופן ההכנה:
בקערת זכוכית, שמים את החמאה ו 220 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות, מכניסים למיקרוגל בפולסים עד להמסה
מוציאים מהמיקרוגל וטורפים היטב, נקבל שוקולד חלק ומבריק.
בקערת מערבל מקציפים את 2 הביצים עם הסוכר והסוכר וניל, עד שנקבל תערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים לקערת הביצים את השוקולד המומס, טורפים היטב עד שהשוקולד נטמע בתערובת.
מוסיפים את הקמח המנופה, אבקת אפיה ומלח, מערבבים עם מרית גומי (לקקן) או כף עץ. עד שהקמח נבלע, ערבוב יתר פוגם.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ואת השוקולד הקצוץ, מערבבים בשתיים שלוש פעמים וזהו.
כמה דקות לפני מחממים את התנור על 180 מעלות. מכינים תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה. זמן אפיה 9 דקות ולא יותר.
בעזרת 2 כפיות לוקחים מהתערובת ומניחים תלוליות על נייר האפיה, שומרים על מרווחים, העוגיות מתרחבות בזמן האפיה.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, זמן אפיה של 9 דקות ולא יותר. העוגיות מתקשות בחוץ.
לאחר האפייה לא נוגעים בעוגיות, עד קירור מוחלט.
נזדקק ל 3 תבניות תנור, נקבל בסה"כ 35 עוגיות רכות וטעימות.
——————————————————————————————————————————————-
הכנתם את המתכון? אל תשכחו לצלם ולשתף בתוצרים המקסימים שלכם!
—————————————————————————————————————————————————-
תייגו בתמונה את עמוד האינסטגרם שלי judthmorhaim
או שתפו אותה בעמוד הפייסבוק שלי קסם של עוגה
כוס קמח שוקלת 140 גר. שני שליש כוס הם בערך 94 גר'. במתכון כתוב 60 גר. כמה צריך לשים- שני שלוש כוס או 60 גר?
הבת שלי הכינה עכשיו יצאו טעימות ברמות על .תודה רבה
עוגיות מצוינות! פעם ראשונה שאני מרוצה מעוגיות שוקולד צ׳יפס שיוצאות בדיוק כמו בתמונות שבמתכון.
היי לאה, איזה כיף לקבל כזו תגובה חמה, תודה
המתכון קליל ביותר. הכנתי ויצא מושלם, תודה!!
היי הילה, אני שמחה. כל הכבוד
כל המתכונים שלך ברורים ומוסברים בהתאם עריכה יפה ומובנת אין עליך יהודית עדיין לא יצא לי להכין…
היי טלי, תודה רבה, שמחה שאת אוהבת
מתכון מושלם! פעם ראשונה שאני מכינה עוגיות כאלה והן יוצאות לי בדיוק כמו בתמונות!! קשה לאכול מרוב שהן יפות! תודה על מתכון שהולך לככב אצלנו!
היי מיכל, איזו תגובה מקסימה, אני שמחה. תהנו
ממש טעים
היי רות, אני שמחה שיצא טעים.
אפשר להחליף את החמאה במרגרינה כדי שיהיה פרווה?
היי רחל, בהחלט אפשרי להשתמש במרגרינה במקום חמאה
היי, כמה ימים העוגיות נשמרות בטמפ החדר?
היי הדר, עד יומיים שלושה
וואו וואו וואן .! מתכון קל ביותר, הכל ברור ממש
ואימאלהההה איזה טעיםםםםם .
תודה לך אלופה.!
ושאלה.. אפשר לעשןת את העוגיות טבעוני? במקום ביצים להמיר במשהו אחר? או שלא אפשרי ? תודה ?
היי מיכל, קודם כל אני שמחה שאהבת את המתכון ויצא לך טעים. לא ניסיתי להכין עם תחליף של ביצים.