עוגיות שוקולדצ'יפס
עוגיות שוקולדצ'יפס מפוצצות בשוקולד במרקם פאדג' – אם אתם מאוהבי השוקולד, העוגיות האלה בדיוק בשבילכם!

 

עוגיות שוקולדצ'יפס מושלמות בתוספת של שוקולד קצוץ, עונג שמתגלה עם כל ביס.

 

היום החלטתי להכין את העוגיות שוקולד המתפוצצות, אלה שהצליחו להביא לצפיות מטורפות בבלוג הקודם שלי!

צילמתי הכל מחדש, ערכתי וכתבתי שוב את הפוסט לנוחיותכם.

ההכנה ממש קלה, 2 קערות ומטרף ואתם מסודרים.

 

בימים כאלה של חוסר וודאות, מה שמנחם אותי זה שוקולד, יותר נכון, עוגיה כזאת שהיא הכלאה בין בראוניס לפאדג'.

הידעתם? שוקולד גורם למצב רוח טוב, מעלה את המוטיבציה, יש כאלה שאומרים שהוא משפר את הזכרון.

 

כל שלבי ההכנה כבר כאן, תיכנסו, תצפו והכי אשמח שתכינו וגם תשתפו ותתייגו אותי.

באהבה♥ממני

עוגיות שוקולדצ'יפס

החומרים להכנת העוגיות

בקערה: חמאה ושוקולד, מכניסים למיקרוגל להמסה בפולסים קטנים

מערבבים או טורפים היטב, עד שהשוקולד נעשה אחיד ומבריק

בקערה אחרת, מקציפים את הביצים, הסוכר וסוכר וניל (אפשר כפית תמצית וניל) עד שמקבלים תערובת תפוחה ובהירה

מוסיפים לתערובת הביצים התפוחה את השוקולד, מערבבים או טורפים עד שהתערובת נעשית חלקה ושוקולדית

מוסיפים לתערובת את הקמח, אבקת האפיה והמלח. מערבבים עם מרית גומי עד אשר הקמח נטמע בתערובת

מוסיפים את השוקולד צ'יפס ואת השוקולד הקצוץ, מערבבים

מחממים תנור על 180 מעלות. בתבנית של התנור מניחים נייר אפיה לוקחים מהתערובת בעזרת 2 כפיות, מניחים תלוליות במרווחים על נייר האפיה, העוגיות מתרחבות בזמן האפייה. מכניסים לתנור לאפיה של 9 דקות ולא יותר, העוגיות מתקשות בחוץ. לא נוגעים עד קירור מוחלט

 

 

 

מתכון להכנת עוגיות שוקולדצ'יפס

נקבל 35 עוגיות

החומרים לתערובת:

220 גרם שוקולד מריר

60 גרם חמאה

2 ביצים שלמות

שלושת רבעי כוס סוכר (150 גרם)

שקית סוכר וניל (או כפית תמצית וניל)

2/3 כוס קמח (60 גרם)

1/2 כפית אבקת אפיה (לא יותר)

קורט מלח

תוספת:

60 גרם שוקולד מריר קצוץ

1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר

אופן  ההכנה:

בקערת זכוכית, שמים את החמאה ו 220 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות, מכניסים למיקרוגל בפולסים עד להמסה

מוציאים מהמיקרוגל וטורפים היטב, נקבל שוקולד חלק ומבריק.

בקערת מערבל מקציפים את 2 הביצים עם הסוכר והסוכר וניל, עד שנקבל תערובת תפוחה ובהירה.

מוסיפים לקערת הביצים את השוקולד המומס, טורפים היטב עד שהשוקולד נטמע בתערובת.

מוסיפים את הקמח המנופה, אבקת אפיה ומלח, מערבבים עם מרית גומי (לקקן) או כף עץ. עד שהקמח נבלע, ערבוב יתר פוגם.

מוסיפים את השוקולד צ'יפס ואת השוקולד הקצוץ, מערבבים בשתיים שלוש פעמים וזהו.

כמה דקות לפני מחממים את התנור על 180 מעלות. מכינים תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה. זמן אפיה 9 דקות ולא יותר.

בעזרת 2 כפיות לוקחים מהתערובת ומניחים תלוליות על נייר האפיה, שומרים על מרווחים, העוגיות מתרחבות בזמן האפיה.

מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, זמן אפיה של 9 דקות ולא יותר. העוגיות מתקשות בחוץ.

לאחר האפייה לא נוגעים בעוגיות, עד קירור מוחלט.

נזדקק ל 3 תבניות תנור, נקבל בסה"כ 35 עוגיות רכות וטעימות.

——————————————————————————————————————————————-

הכנתם את המתכון? אל תשכחו לצלם ולשתף בתוצרים המקסימים שלכם!

—————————————————————————————————————————————————-

תייגו בתמונה את עמוד האינסטגרם שלי judthmorhaim

או שתפו אותה בעמוד הפייסבוק שלי קסם של עוגה

 

 

 

 

18 Comments

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן