עוף בסילאן ורוזמרין

מתאים לכל חג ושבת | עוף בסילאן ורוזמרין

7 ירכיים של עוף מנוקים ושטופים מסודרים בתבנית אפיה

הכנת הרוטב לעוף

מזיגת התערובת מעל חלקי העוף, עיסוי העוף ופיזור כל הרוטב

עם כף מוזגים את הסילאן על כל חלקי העוף

מתכון לעוף ברוטב סילאן ורוזמרין

החומרים:

7 ירכיים של עוף מנוקים ושטופים

2 כפות פפריקה מתוקה

כפית פלפל שחור

כפית כורכום

1 כף מלח

1 כף אבקת מרק (יש לבדוק את הטעם לפני הוספה)

רבע כוס שמן קנולה (שמן צמחי)

2 כפות גדושות של סילאן

2 עלי רוזמרין

 

אופן ההכנה:

את חלקי העוף השטופים מניחים בתבנית אפיה.

בקערה קטנה מכניסים את כל חומרי הרוטב (למעט הסילאן), מערבבים היטב, שופכים מעל חלקי העוף ומעסים אותם עם הידיים. מוזגים מעל את הסילאן, לוקחים 2 עלי רוזמרין ומניחים מעל העוף.

יש לחמם את התנור ל 180-200 מעלות, זמן אפיה של כמעט שעה.
מכסים את התבנית עם נייר כסף ומכניסים לתנור. יש להציץ מתחת לנייר הכסף ולבדוק.

 

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן