פשטידת ברוקולי עם גבינות
פשטידת ברוקולי עם גבינות ובתוספת של מרכיב סודי, מתאימה לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב, טעימה ועסיסית.

כשעדילי ביקשה ממני להוציא היום את נועם מהגן חשבתי מה אני מכינה לה לאכול? הכי מתאים פשטידה עם מרכיב סודי.

בביקור האחרון בסופר הצטיידתי בברוקולי קפוא, גבינות תמיד יש לי בבית, גבינה צהובה מגוררת אני מכניסה למקפיא.

קחו את זה בתור טיפה: תקנו כמות ותשימו במקפיא, בשלוף אתם יכולים להוציא ולהכין מיני פשטידות ואפילו פיצות.

הכנתי לבובה הקטנה את הפשטידה ושמחתי כי ידעתי שהיא תאכל ולא תתנגד, נועמיקי ביקשה תוספת אז תחשבו על זה!

פשטידת ברוקולי עם גבינות ומרכיב סודי

פשטידת ברוקולי עם גבינות

מערבבים את כל הגבינות, הביצים והמיונז, משאירים מעט גבינה צהובה מגוררת לקישוט – משמנים תבנית ומפזרים פירורי לחם, מסדרים את הברוקולי בתבנית

מוזגים את תערובת הגבינות מעל הברוקולי, מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת

מכינים סלט ירקות ומתחילים בפיקניק

מתכון להכנת פשטידת ברוקולי עם גבינות

החומרים לפשטידה:

500 גרם ברוקולי קפוא מופשר (להפשיר בתוך קערה עם מים) תחתכו אותם לפיסות קטנות

250 גרם גבינה לבנה (קופסה)

250 גרם קוטג' (קופסה)

1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)

150 גרם גבינה צהובה מגורר

3 כפות מיונז

3 ביצים טרופות

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

טיפת אבקת מרק (למי שמשתמש)

תבנית עגולה או מרובעת גודל 26 – לשמן עם חמאה שאו שמן – לפזר מעל מעט פירורי לחם

ההכנה:

לסנן את הברוקולי, להניח בתוך התבנית את פרחי הברוקולי.

בקערה לערבב את הגבינה הלבנה, הקוטג', השמנת חמוצה, המיונז ומחצית גבינה צהובה מגוררת.

להוסיף את הביצים הטרופות ואת התבלינים ולערבב – לטעום ואם חסר מלח זה הזמן להוסיף.

לפזר מעל הפשטידה את הגבינה הצהובה שנשארה.

להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, זמן אפייה כ 40 דקות, לגעת בפשטידה ולראות שהיא אפויה, כולל בתחתית.

להוציא ולקרר לפחות 20 דקות, לאחר מכן ניתן לפרוס ולהתחיל לאכול, הכי כיף להכין סלט טעים ואז תעשו לכם פיקניק בבית♥

 

 

2 Comments

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן