פרלין שוקולד עם שקדים קלויים
פרלין שכולם יתענגו עליו! משלוש מצרכים בלבד! תכינו למי שאתם אוהבים.

כשמתחילים לטעום את הפרלין מתחילה להיות בעיה…כי אי אפשר להפסיק! פשוט זוללים אחד ועוד אחד.

נניח שפתאום אתם מקבלים טלפון שעומדים להגיע אורחים, נניח שיש לכם את כל המצרכים בבית, אל תיכנסו ללחץ!

תכינו ותכניסו את התבנית מיד למקרר, תוך שעתיים יהיה לכם קינוח טעים כמו בחנויות השוקולד המפורסמות.

אצלנו במשפחה מבקשים ממני להביא לכל ארוחה את הפרלין, הוא קליל והשקדים בכלל משביחים את טעמו.

אשמח שתכינו וגם תצלמו! שתפו אותי בתמונות, ככה אני אדע שהכנתם ואוכל גם להשוויץ ביצירות שלכם.

 

מזמינה אתכם להצטרף לדף האינסטגרם שלי https://www.instagram.com/judithmorhaim/

אתם תהנו גם מסרטונים שאני מעלה לסטורי.

 

כמו תמיד אוהבת אתכם♥ יהודית

 

פרלין שוקולד עם שקדים קלויים

להמיס שוקולד מריר במיקרוגל, מוסיפים ממרח נוטלה וטורפים עד להמסה

שמים את השקדים בתבנית על נייר אפיה, קולים אותם בתנור, לאחר מכן קוצצים גס, מוסיפים את השקדים לתערובת השוקולד ומערבבים

מעבירים את התערובת לתבנית חד פעמית מלבנית בינונית, משטחים את התערובת ומכניסים למקרר לשעתיים, או עד אשר השוקולד נעשה קשה

הופכים את התבנית על קרש חיתוך, מקלפים ומחלצים את התבנית מהשוקולד

חותכים לריבועים בעזרת סכין ארוכה וחדה, מכניסים לקופסה אטומה ולמקרר

מתכון לפרלין שוקולד עם שקדים

החומרים:

300 גרם שוקולד מריר
350 גרם שוקולד נוטלה (הצנצנת הקטנה)
100 גרם שקדים גרוסים וקלויים (6 דקות בתנור חם )
תבנית חד פעמית (הבינונית)

אופן ההכנה:

שוברים את השוקולד לקוביות, להמיס על בן מרי (סיר עם מים חמים ומעליו קערה חסינת חום ולתוכה מכניסים את השוקולד).שהקערה לא תיגע במים החמים.

אפשרי: במקום להמיס על בן מרי, ניתן  להמיס את השוקולד בפולסים עדינים במיקרוגל.

לאחר המסת השוקולד מורידים מהאש ומוסיפים את ממרח הנוטלה ומערבבים עד שמקבלים תערובת חלקה.

מוסיפים לתערובת את השקדים הגרוסים ומערבבים.

לוקחים תבנית חד פעמית בגודל בינוני ראו בתמונה, משטחים את כל תערובת השוקולד באופן שווה ומכניסים למקרר להתקשות.

לאחר שלוש ארבע שעות מוציאים את התבנית מהמקרר, הופכים אותה על קרש חיתוך, מקלפים ומחלצים את התבנית.

בעזרת סכין ארוכה וחדה, חותכים את השוקולד למלבנים או ריבועים קטנים.

מכניסים לקופסה אטומה, ומאחסנים במקרר.

להוציא מהמקרר רבע שעה לפני ההגשה (בחורף), בקיץ אין צורך להוציא מהמקרר לפני, פשוט מיד להגיש.

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן