עוגת קרמבו נוסטלגית מהילדות ללא קמח,שילוב מנצח עם 3 שכבות של עונג צרוף
תאמינו אבל את העוגה ללא קמח אני מכינה מיום שהתגייסתי לצבא, אני חושבת שאפילו לפני כי צברתי כבר נסיון.
למעשה הכנתי 2 עוגות כאלה, הראשונה עם קרם אינסטנט פודינג וניל שפעם היה לו צבע ממש צהוב והשנייה עם אינסטנט פודינג פירות בצבע ורוד מטריף וטעים.
לפעמים כשהשבת כמעט נכנסת ואין לי עדיין עוגה מוכנה, העוגה הזו היא הפתרון הכי קל והכי טעים.
כשדודי היה נער הוא תמיד ביקש שאכין את העוגה עם הקרם הוורוד, היום אני ממעטת להשתמש בצבעי מאכל בעוגות שלי.
המתכון המקורי הוא בציפוי של שוקולד מומס עם חמאה, עם השנים שידרגתי והתחלתי להכין עם שמנת מתוקה, הקונדיטורים קוראים לזה "גנאש". הכי כיף להשאיר מעט קרם קצפת ולהכניס לשק זילוף עם צנטר פרח, לזלף מסביב לעוגה ולקשט עם דובדבנים מסוכרים.
הפעם חרגתי ממנהגי וקישטתי עם סוכריות עדשים צבעוניות.
אני מקווה שתהנו מהעוגה, לאחר ההכנה אתם יכולים לצלם ולשתף אותי, אשמח מאוד.
עוגה מעולה, כולם אהבו ?
היי יהודית, הכנתי בעבר את העוגה פעמיים והיא קצרה מחמאות. תודה.
ברשותי רק ביצים m.
האם עדיין להשתמש בשש ביצים או להוסיף ביצים?
אם עלי להוסיף, כמה?
תודה ושבת שלום.
היי אור, אם הביצים במידה m ניתן להוסיף עוד 2 ביצים כדי לקבל נפח יפה בתחתית.
היי יהודית
אני מכינה אותה פרווה
בעבר הכנתי ללא חלב, רק שמנת צמחית. יצא טעם וניל
האם יש תחליף לחלב בכל זאת להוסיף? כי לדעתי זה מוסיף לקרם לא?
לדעתי חלב קוקוס יהיה טוב, תלוי אם את אוהבת את הטעם.
היי יהודית
הכנתי בעבר את העוגה היא נפלאה
אבל מכוון שזה פרווה, אז שמנת צמחית שמתי ללא חלב
והתערובת יציבה מידי
האם החלב תורם פה יותר? חלב סויה לא אוהבת,
אין בעיה לוותר או תחליף אחר?
אפשר להוסיף חלב קוקוס במקום חלב רגיל. או שפשוט תוותרי על החלב.
היי יהודית
העוגה הזאת טעימה גם הכנתי פעם
בגלל שאני רוצה להכין פרווה, אז רק שמנת צמחית עם אינסטנט פודינג וניל
אבל לא אוהבת את טעם הוניל חזק מידי בקרם.
האם אפשר להוסיף רק שתי כפות?
מה אפשר לשים במקום חלב?
היי ליאורה, כמעט ולא מרגישים את טעם הביצים באינסטנט פודינג, תשימי 2 כפות, תוותרי על החלב ואז המתכון יהיה פרווה.