עוגיות שוקולד ממכרות וטעימות, האיזון והניגודיות בין השוקולד למלח מפתיע והטעם פשוט נפלא
עוגיות שוקולד נפלאות בטעמן. בגלל האיזון והניגודיות שבין השוקולד למלח אנחנו מקבלים בפה הפתעה טעימה ונהדרת!
עדילי הקצינה שלי אומרת "אמא! העוגיות האלה כל כך טעימות".
דודי ביקר היום ואמר " אמא! מזמן לא הכנת אותם " – שלא תטעו! העוגיות חוסלו בן רגע, גם דודי לקח מלוא הטנא.
פרח המלח הוא מלח שמתייבש על פני סלעי הים ונאסף לצורכי בישול. עיקרו כיום מגיע מצרפת מאזור שנקרא "גיירוד" – הוא פציח ועדין לאכילה. אפשר להשיגו בחנויות המתמחות.
ניתן להשתמש במלח בישול רגיל, גם הוא עושה את העבודה טוב. הכי חשוב להשתמש בשוקולד מאיכות טובה.
ההכנה קלה ופשוטה! רק במהלך הצינון העוגיות מתקשות. לאחר מכן תכניסו אותן לקופסה אטומה ותהיו מסודרים לשבועיים♥ בבקשה לא להכניס את העוגיות למקרר.
מתכון להכנת עוגיות שוקולד עם פרח המלח
החומרים:
הייי נראה מושלם!!יש אפשרות לכתוב את הכמויות לא בגרמים?אלא בכוסות או כפות .. אין לי משקל בבית ..
בנוסף את משתמשת במלח רגיל ? או גס?
היי הילה,
2 כוסות קמח
4 כפות קקאו גדושות
כפית וחצי סודה לשתיה
230 גרם חמאה
כוס ורבע סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
כפית מלח שולחן, מלח דק של בישול אם אין מלח פלור דה סל
כפית תמצית וניל
230 גרם שוקולד מריר
משתמשים בסוכר חום כהה או דמררה?
היי אורן, אני משתמשת בסוכר חום כהה הרטוב הרך, הוא הכי טוב