נקניק שוקולד במילוי קרם קוקוס
נקניק שוקולד במילוי של נקניק קוקוס דמוי מרציפן, הכי טעים שאכלתם

הכי מזכיר את תקופת ילדותנו, בימי שישי בצהריים הייתי נכנסת למטבח ומכינה את נקניק השוקולד ומעבירה למקפיא.

הבית שלי פתוח, תמיד היו מגיעים אלינו אורחים. כמה דקות לפני שהיו מתייצבים הייתי מוציאה מהמקפיא ומניחה על קרש חיתוך, לאחר מכן חותכת לפרוסות יפות ומגישה. הכי כיף שיש עוגה מוכנה בשלוף בלי הרבה עבודה, מוציאים מהמקפיא וחותכים.

דודי תמיד מבקש שאכין לו את הנקניק כדי שייקח אליו הביתה. מחר ערב ראש השנה אנחנו מתארחים אצל ענבל ודודי, את הנקניק שוקולד כבר הכנתי.

המתכון הוא מבין הוותיקים במחברת ילדותי, במשפחה תמיד מבקשים לכל אירוע את הנקניק שוקולד, תבינו שאני מכינה אותו כבר בעיניים עצומות!

כדי לשתף אתכם החלטתי הפעם לצלם תמונות חדשות של התוצר, מקווה שתהנו, תכינו ותשתפו אותי בתמונות שלכם!

שנה טובה מתוקה וטעימה♥

נקניק שוקולד במילוי קרם קוקוס

החומרים להכנת הנקניק

להמיס את תערובת השוקולד

לאחר ההמסה לאחד את תערובת השוקולד עם הביסקוויטים

להניח את התערובת על נייר אפייה רטוב, להרטיב את הידיים ולשטח לצורת ריבוע

 

לגלגל את המילוי לצורת נחש, לשים בקצה ולגלגל לרולדה

 

לגלגל לרולדה בעזרת נייר האפייה, לאחר כל גלגול למשוך את הנייר החוצה

לעטוף בנייר אפייה, להרים בעדינות עם שתי ידיים מלמטה ולהכניס למקפיא

 

 

 

נקניק שוקולד במילוי קוקוס

חומרים לתערובת השוקולד

300 גרם ביסקוויטים פתי בר מרוסקים

 חצי כוס קקאו

חצי כוס מים

חצי כוס סוכר

50 גרם שוקולד מריר

חצי חבילת מרגרינה

כפית תמצית רום

 חומרים למילוי הקוקוס:

120 גרם פתיתי קוקוס

100 גרם אבקת סוכר

חצי חבילת מרגרינה

20 גרם מרציפן גולמי (לא חובה)

לשים בסיר בינוני: חצי כוס קקאו, חצי כוס מים, חצי כוס סוכר, 50 גרם שוקולד מריר, חצי חבילת מרגרינה,לחמם על אש בינונית עד אשר ימס, כל הזמן לערבב. בבקשה על אש קטנה או בינונית.

להוריד מהאש ולהוסיף מעט רום ממש קמצוץ לערבב. את הביסקוויטים המפוררים לשים בקערה ומעל לשפוך את השוקולד החם ומיד לערבב עד אשר נעשית עיסה.
לשטח את העיסה על נייר אפיה רטוב וגם הידיים רטובות. 


בקערה לשים חצי חבילת מרגרינה, 100 גרם קוקוס, 100 גר אבקת סוכר, לערבב עד שנקבל תערובת בצקית ואז ליצור נקניק.

לשים את נקניק הקוקוס מעל השוקולד בקצה שלפנינו ועם נייר האפייה לקפל כמו שטרודל, או עד שנוצר נקניק.

לסגור בצדדים את הנייר כמו מתנה ולהכניס למקפיא 
שימו לב כאשר אנו מגלגלים עם הנייר לשים לב שהנייר לא מתגלגל עם העיסה אלה נשאר בחוץ.

4 Comments

  • מרים לרבוני הגיב:

    תודה ,,, אין עליך ❤️❤️

  • אסיא הגיב:

    מתכון מעולה..רציתי לשאול בנקניק הקוקוס ממיסים את המרגרינה?
    וכמה זמן שמים במקפיא?
    תודה

    • Judith הגיב:

      היי אסיא, המרגרינה בתוך הסיר נמסה עם יתר החומרים.
      מקפיאים את הנקניק לכמה שעות טובות עד אשר מתקשה.
      לפני ההגשה מוציאים ומחכים לפחות 5 דקות עד אשר חותכים לפרוסות

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן