נקניק שוקולד במילוי של נקניק קוקוס דמוי מרציפן, הכי טעים שאכלתם
הכי מזכיר את תקופת ילדותנו, בימי שישי בצהריים הייתי נכנסת למטבח ומכינה את נקניק השוקולד ומעבירה למקפיא.
הבית שלי פתוח, תמיד היו מגיעים אלינו אורחים. כמה דקות לפני שהיו מתייצבים הייתי מוציאה מהמקפיא ומניחה על קרש חיתוך, לאחר מכן חותכת לפרוסות יפות ומגישה. הכי כיף שיש עוגה מוכנה בשלוף בלי הרבה עבודה, מוציאים מהמקפיא וחותכים.
דודי תמיד מבקש שאכין לו את הנקניק כדי שייקח אליו הביתה. מחר ערב ראש השנה אנחנו מתארחים אצל ענבל ודודי, את הנקניק שוקולד כבר הכנתי.
המתכון הוא מבין הוותיקים במחברת ילדותי, במשפחה תמיד מבקשים לכל אירוע את הנקניק שוקולד, תבינו שאני מכינה אותו כבר בעיניים עצומות!
כדי לשתף אתכם החלטתי הפעם לצלם תמונות חדשות של התוצר, מקווה שתהנו, תכינו ותשתפו אותי בתמונות שלכם!
שנה טובה מתוקה וטעימה♥
נקניק שוקולד במילוי קוקוס
חומרים לתערובת השוקולד
300 גרם ביסקוויטים פתי בר מרוסקים
חצי כוס קקאו
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
50 גרם שוקולד מריר
חצי חבילת מרגרינה
כפית תמצית רום
חומרים למילוי הקוקוס:
120 גרם פתיתי קוקוס
100 גרם אבקת סוכר
חצי חבילת מרגרינה
20 גרם מרציפן גולמי (לא חובה)
תודה ,,, אין עליך ❤️❤️
היי מרים, באהבה רבה, שמחה שהכנת
מתכון מעולה..רציתי לשאול בנקניק הקוקוס ממיסים את המרגרינה?
וכמה זמן שמים במקפיא?
תודה
היי אסיא, המרגרינה בתוך הסיר נמסה עם יתר החומרים.
מקפיאים את הנקניק לכמה שעות טובות עד אשר מתקשה.
לפני ההגשה מוציאים ומחכים לפחות 5 דקות עד אשר חותכים לפרוסות