כדורי שוקולד חלביים
כדורי שוקולד משלושה מצרכים בלבד! ההכנה בקלי קלות והטעם משגע!

כשאני רוצה להכין לנכדים משהו מתוק והזמן שלי דוחק! זה הקינוח. ההכנה שלו מהירה וגם המצרכים תמיד בהישג יד.

כשענבל התקשרה וביקשה שאגיע ביום חמישי כדי לעזור לה עם הילדים, קודם הרצתי במוחי איזה עוגה להכין ואיזה עוגיות.

כזו אני, קודם חושבת על הקטנטנים, מה הכי הם אוהבים ומה כדאי להביא להם.

תחילה הכנתי את עוגת השוקולד שילדים אוהבים, זו העוגה הכי קלה בעולם, יהלי מאוהב בעוגה הזו!

אחר כך חשבתי לעצמי, עוגת שוקולד לא תספיק להם לשבת! אכין גם את כדורי השוקולד שיהלי וינאי אוהבים.

שתדעו שההכנה ממש בקלי קלות ובמינימום זמן.

מציעה לכם כבר להיכנס לסופר ולקנות את המצרכים. תכינו את הכדורים כבר היום כדי שביום שישי תשבו עם כוס קפה וכדור שוקולד.

מבטיחה לכם שלא תרצו להכין מתכון אחר לאחר הפעם הזו!

שיהיה לכולם סופ"ש טעים ומקסים! אוהבת אתכם תמיד♥

מחכה לכם גם בדף האינסטגרם שלי, תוכלו לראות את כל סרטוני ההכנה בסטורי, יהיה כיף וטעים♥

https://www.instagram.com/judithmorhaim/

כדורי שוקולד חלביים

החומרים להכנה

מרסקים את הביסקוויטים לפירורים

להמיס צנצנת קטנה של נוטלה במיקרוגל (אני מוציאה את התכולה לקערת זכוכית) – מרתיחים את מיכל השמנת מתוקה מוזגים את השמנת החמה על השוקולד וטורפים היטב, נקבל שוקולד חלק ומבריק

מעבירים את השוקולד לפירורי הביסקוויטים, מערבבים היטב עם כף עד אשר כל הפירורים מתכסים בשוקולד – עוטפים את הקערה בניילון ומכניסים לשעתיים למקרר

מכינים את הקוקוס, הסוכריות הצבעוניות ואת מזרה השוקולד בקערה קטנה שמים מים כדי להרטיב את כפות הידיים. מרטיבים את הידיים, קורצים חתיכות מתערובת השוקולד ומגלגלים לכדור קטן טובלים את הכדורים במה שאוהבים, מניחים בתוך תבנית או כלי הגשה.

 

מתכון להכנת כדורי שוקולד חלביים

החומרים להכנה:

שרוול של ביסקוויטים פתי בר (250 גרם)

1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

1 צנצנת נוטלה קטנה (350 גרם)

אופן ההכנה:

במעבד מזון, מרסקים את הביסקוויטים לפירורים גסים.

פותחים את צנצנת הנוטלה ומעבירים את תכולת השוקולד לקערת זכוכית, מכניסים למיקרוגל לדקה.

מביאים את השמנת המתוקה לסף רתיחה, מוזגים את השמנת על שוקולד הנוטלה.

טורפים היטב עד אשר כל התערובת נעשית חלקה ומבריקה.

מוזגים את השוקולד על פירורי הביסקוויטים, מערבבים עם מרית גומי או עם כף עד להטמעה.

מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.

לקישוט:

קוקוס

סוכריות צבעוניות

מזרה שוקולד

ההרכבה:

טובלים את כפות הידיים במים,לוקחים חתיכות מהתערובת ומגלגלים לכדורים קטנים.

טובלים כל כדור בקוקוס, או בסוכריות או במזרה שוקולד.

שמים את הכדורים בתבנית ומכסים, אפשר להכניס לקופסה אטומה.

להכניס את כדורי השוקולד למקרר.

בתאבון ובשמחה רבה♥ תספרו לי איך יצא לכם! תצלמו תתייגו. מחכה לכם גם באינסטגרם.

 

8 Comments

  • רינה הגיב:

    נראה נהדר! אני רוצה לנסות אבל מעדיפה לא להשתמש בנוטלה. תוכלי אולי להמליץ על תערובת קקאו\אגוזים טחונים שתוכל להוות תחליף? אולי תמרי מג׳הול+קקאו? (עם כמויות כמובן)
    תודה ושבת נהדרת 🙂

    • Judith הגיב:

      היי רינה, את יכולה להרתיח 1 מיכל שמנת מתוקה, להוסיף לתוכו 2 חבילות שוקולד מריר שבור לריבועים, להמתין דקה , לטרוף היטב עד להמסה, להוסיף את תערובת השוקולד לביסקוויטים, לערבב ולהכניס למקרר. אשמח לדעת איך יצא לך.

  • itab הגיב:

    נראה מושלם ?
    רק שאלה, אין לי שמנת מתוקה במה להחליף, אפשר בכוס חלב ושתי כפות סוכר?

    • Judith הגיב:

      היי, אפשרי להשתמש בחלב ומעט סוכר, אני מעדיפה להשתמש בשמנת מתוקה אשר גורמת לתערובת להתמצק.

  • אילנה אפלויג הגיב:

    אין על המתכונים הנהדרים שלך. תודה רבה וחג שמח

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן