ירקות מוקפצים עם פסטה בסגנון איטלקי, עם בזיליקום, שמן זית ושקדים קלויים
ירקות מוקפצים עם פסטה כמו במסעדות באיטליה! מקפיצים במחבת ומקבלים ארוחה תוך 5 דקות.

כשחוזרים מהעבודה מאוחר, כשממש רעבים ולא בא לכם לעמוד שעות במטבח ולבשל!

כשמתקשרים אליכם הילדים או חברים, מודיעים שהם עומדים להגיע! אל תכנסו ללחץ, תוציאו את השקית מהמקפיא ותקפיצו.

מקפיצים לקט ירקות עם פסטה בשמן זית, מוסיפים מעט בזיליקום ופלפל שחור גרוס. מעבירים את כל זה לצלחת הגשה.

כדי שהארוחה תהיה ממש מושלמת וטעימה, מפזרים מעל שקדים מולבנים קלויים. איך אני אוהבת להוסיף פיצוחים למתכונים שלי!

אם בא לכם להרגיש ממש באיטליה! תפרשו על השולחן מפה משובצת, תשימו סכום ומפית והנה לכם מנה מושלמת!

תרוצו להכין, אל תשכחו לשתף גם את החברים שלכם!

המתכון נכתב בשיתוף חברת סנפרוסט.

בואו לעקוב אחרי גם באינסטגרם, שם תראו סרטונים של כל שלבי ההכנה במטבח הביתי שלי.

אוהבת אתכם♥

ירקות מוקפצים עם פסטה בסגנון איטלקי, עם בזיליקום, שמן זית ושקדים קלויים

החומרים להכנת המוקפץ

למתכון: ירקות מוקפצים עם פסטה בסגנון איטלקי, עם בזיליקום, שמן זית ושקדים קלויים

החומרים:

1 שקית של ירקות ופסטה א – לה איטליה של סנפרוסט

3 כפות שמן זית להקפצה

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

מלח לפי הטעם

4 עלי בזיליקום

חופן שקדים מולבנים קלויים

אופן ההכנה:

במחבת או בווק, שמים 2 כפות שמן זית, שופכים את תוכן שקית הירקות של סנפרוסט למחבת, מערבבים ומקפיצים 3 דקות.

מוסיפים לתערובת מלח ופלפל שחור גרוס, ברגע שכל התערובת מתרככת במחבת, מוסיפים 4 עלי בזיליקום ומקפיצים.

כל התהליך הוא מהיר. ברגע שהירקות התרככו, טועמים, אם חסר מלח ניתן עכשיו להוסיף.

מעבירים את כל התערובת החמה מהמחבת, אל צלחת הגשה יפה, כדי שנרגיש שאנחנו נמצאים באיטליה.

מפזרים מעל את חופן השקדים הקלויים. מגישים לשולחן.

בתאבון.

 

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן