אצבעות שוקולד ופקאן סיני
אצבעות שוקולד עם תחתית של פקאן סיני, מתכון שוקולדי ומושחת, הכי מתאים ליום האהבה.

לכבוד חג האהבה♥♥♥ וגם לימי נישואין ויום הולדת! החלטתי לשתף אתכם במתכון להכנת אצבעות שוקולד מושחתים.מתאים לימי נישואין המתקרבים וגם לימי ההולדת שכבר כמעט כאן.

תשאלו מה ההפתעה? אגוזי הפקאן הסיני שיוצרים לנו את הקראנצ'יות בתחתית.

הכי יפה להכין או לתת מתנה לכל מי שאתם אוהבים באמת!

המתכון הנפלא והטעים הועבר מהבלוג הקודם שלי לכאן!

חברים יקרים! מאחלת לכם יום אהבה הכי טעים ושוקולדי שיש! אז תכינו ותפתיעו אותי בתמונות שלכם!

ממני שאוהבת לשמח אתכם♥

אשמח שתעשו עקוב בעמוד האינסטגרם שלי ותשתפו את התמונות שלכם♥   https://www.instagram.com/judithmorhaim/

אצבעות שוקולד ופקאן סיני

להמיס את השוקולד במיקרוגל בפולסים

לטחון את הפקאן הסיני המסוכר

להוסיף לפקאן המסוכר את השוקולד המומס וממרח שוקולד אגוזים

להוסיף שקדים טחונים ולערבב

לרפד תבנית בנייר אפיה

להעביר את כל התערובת לתבנית ולשטח

להכין גנאש שוקולד מריר ולמזוג על התחתית

לשטח את הגנאש עם פלטה או כף

להוציא מהמקרר ולקלף את נייר האפייה

לטבול את הסכין במים חמים ולחתוך לאצבעות

מתכון להכנת אצבעות שוקולד ופקאן סיני

החומרים לתחתית הפקאן:

100 גרם שוקולד מריר

חצי מיכל של ממרח קרם אגוזים (למשל נוטלה או של שופרסל) 170גר'

1 שקית פקאן סיני מסוכר (לטחון היטב)200 גרם

1 שקית של שקדים מולבנים (100 גרם) טחונים

אופן ההכנה:

במיקרוגל ממיסים 100 גרם שוקולד ומערבבים, מוסיפים חצי מיכל של ממרח קרם קקאו אגוזים ומערבבים, מוסיפים את הפקאנים הגרוסים ושוב מערבבים, לבסוף להוסיף את השקדים הטחונים ולערבב.

בתבנית בינונית – קטנה מרופדת בנייר אפיה ומשומנת קלות, לשטח את כל תערובת השוקולד והפקאן.

להכניס את התבנית למקפיא, בערך לשעה .

חומרים לגנאש שוקולד מריר:

200 גרם שוקולד מריר שבור לריבועים

1 מיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

בקערה להכניס את השוקולד השבור.

בסיר קטן לחמם את השמנת מתוקה לסף רתיחה, למזוג מעל השוקולד
לחכות כדקה ולטרוף מבפנים כלפי חוץ עד לקבלת שוקולד מבריק ללא גושים.

להוציא את התבנית מהמקפיא, ליצוק את תערובת הגנאש על התחתית בזהירות.

לשטח את השוקולד באופן שווה, להכניס להקפאה לפחות ל 4-5 שעות או ליממה.

לחיתוך:

יש לטבול את הסכין במים רותחים ולנגב טיפה עם נייר סופג ולחתוך לאצבעות.

מתכון של שוקולד בהחלט מענג ורך מצד אחד – ומצד שני קרנצ'י ומתפצפץ.

4 Comments

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן