רביולי עם 4 סוגי גבינות ברוטב פונגי משגע! בתוספת של פטריות שמפיניון ויין לבן שעושה את כל ההבדל.
כשיש במקרר חבילה של רביולי במילוי גבינות, המחשבה הראשונה זה להכין רוטב פונגי עשיר, על בסיס של שמן זית ושום.
ממש כמו במסעדות האיטלקיות בטוסקנה!
להקפיץ פטריות שמפיניון טריות, להוסיף שמנת לבישול וכאילו שזה לא מספיק, מעל לפזר גם גבינת מוצרלה שגורמת לרוטב להשתגע!
הוספתי גם מעט יין לבן כדי לתת בוסט למנת הרביולי הנהדרת!
הגשתי לאישי היקר♥ קיבלתי ממנו מחמאה! יהודית…הרביולי מאוד טעים.
רק רציתי להגיד שאתם חייבים להכין! תקבלו אחלה של ארוחת ערב, בלי הרבה טרחה ומאמץ, וגם מלא מחמאות.
המתכון נעשה בשיתוף חברת שטראוס.
יאלללה, רוצו להכין! אשמח לראות את השיתופים שלכם.
מתכון להכנת רביולי גבינות ברוטב פונגי פטריות ויין לבן
החומרים:
1 חבילת רביולי 4 גבינות של שטראוס
2 כפות שמן זית
2 גלדי שום קצוצים
סלסלת פטריות שמפיניון
חצי כפית מלח, מט פלפל שחור גרוס
1 קופסה של שמנת לבישול 250 מ"ל
רבע כוס יין לבן
50 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
1 עלה של בזיליקום לטעם
ההכנה:
במחבת: למזוג 2 כפות שמן זית, להוסיף את השום הקצוץ, לטגן עד לשקיפות.
להוסיף את הפטריות הפרוסות, לטגן מעט ולערבב, להוסיף מלח ופלפל שחור.
לטגן קלות עד אשר הפטריות מתרככות מעט, מוסיפים את השמנת לבישול ומערבבים.
מוסיפים רבע כוס יין לבן ומערבבים, כעת הרוטב יסמיך מעט. מפזרים מעל את המוצרלה המגוררת ומערבבים.
טועמים את הרוטב, אם חסר מלח זה הזמן להוסיף. שמים מעל עלה של בזיליקום להוספת ריח וטעם, מערבבים קלות.
הרביולי:
בסיר בינוני מרתיחים מים, מוסיפים את הרביולי, מבשלים כ 2 דקות ולא יותר. מסננים את המים.
הגשה:
מניחים את הרביולי בצלחת הגשה, מעל מוזגים את הרוטב פונגי עם הפטריות. מי שאוהב יכול לגרר מעל גבינת פרמז'ן.
בתאבון♥