קנלוני ברוטב עגבניות ובשר
קנלוני ממולא בבשר עם בצל מטוגן ושום ברוטב עגבניות משגע, כזה שלא תרצו להפסיק להכין

 

הפעם הכנתי את הקנלוני במילוי של בשר, מנה איטלקית נהדרת שמוגשת בכל ימות השנה.

 

מאחר וכבר נושבות רוחות של סתיו, בערבים נעשה קריר ואנחנו מחפשים לאכול משהו טעים.

מנה שמגישים לנו במסעדה איטלקית יוקרתית. מה שחשוב שאפשר להכין בבית, זה ממש קל להכנה ומאוד טעים.

 

עדי אמרה שהקנלוני עם הבשר כל כך טעים – שהיא החליטה לאמץ את המתכון.

 

סוג הקנלוני של ברילה כל כך טוב שהמנה יוצאת כזאת טעימה ומושלמת, גם בזכות רוטב העגבניות הקלאסי.

את המנה הזו הכנתי בשיתוף פסטה ברילה – והוא חלק מפרוייקט שנעשה לכבוד יום הפסטה הבינלאומי שיתקיים ביום ראשון בתאריך  25.10

 

אתם יכולים ללכת על כל תיבול וטעם שתרצו במילוי הקנלוני.

אל תשכחו לצלם ולשלוח תמונות, אשמח שתגיבו כאן בבלוג.

 

יום הפסטה שמח♥

 

קנלוני ברוטב עגבניות ובשר

החומרים להכנה: קנלוני של ברילה, בשר בקר טחון, רוטב עגבניות קלאסי של ברילה, בצל קצוץ, שיני שום קצוצות, שמן זית, מלח ופלפל שחור

במחבת גדולה, מוזגים את השמן זית, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים לשקיפות

מוסיפים את הבשר הטחון ואת התבלינים, מערבבים, מורידים מהאש,לא מטגנים את הבשר

ממלאים את הקנלוני במילוי בעזרת כפית, דוחסים את המילוי עד הסוף

מסדרים את הקנלוני בשורות בתוך התבנית

מוזגים את רוטב העגבניות על הקנלוני

מכניסים לצנצנת מעט שמן וחצי כוס מים, מערבבים ושופכים לתבנית

 

 

 

מתכון להכנת קנלוני ברוטב עגבניות ובשר

החומרים להכנה:

1 קופסה קנלוני של ברילה

1 צנצנת רוטב עגבניות קלאסי של ברילה

חצי ק"ג בשר בקר טחון

3 כפות שמן זית

3 שיני שום קצוצות

1 בצל בינוני קצוץ

מלח

פלפל שחור

לקישוט:

בזיליקום או נענע

ההכנה:

במחבת רחבה, מוזגים את השמן, מוסיפים את הבצל והשום הקצוץ, מטגנים עד להזהבה קלה, מורידים מהאש.

מוסיפים את הבשר הטחון, את התבלינים ומערבבים היטב. לוקחים תבנית מלבנית, משמנים עם כף של שמן זית.

בעזרת כפית ממלאים כל קנלוני במילוי של הבשר, דוחסים בעזרת החוד של הכפית. מניחים את הקנלוני בטורים בצמידות.

לוקחים את רוטב העגבניות הקלאסי של ברילה ומוזגים על הקנלוני, משטחים על פני כל התבנית.

שמים בצנצנת 2 כפות של שמן זית חצי כוס מים וכפית מלח, מערבבים ומוזגים על הרוטב. הפעם הלכתי על תיבול מינימלי.

מכסים את התבנית בנייר כסף, מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, זמן אפייה כ 35 דקות.

הרוטב מבעבע ומזהיב בצדדים, מוציאים את התבנית מהתנור, לאחר מספר דקות ניתן להגיש.

טיפים והערות:

אתם יכולים לתבל את מילוי הבשר בעוד תבלינים שאתם אוהבים.

אפשרי להכין רוטב עגבניות ולמזוג על הקנלוני

תבנית מתכת תהיה גם טובה לאפיית הקנלוני

אפשר לקשט עם בזיליקום או עלי נענע טריים

לנועזים שבניכם אפשר להוסיף למילוי הבשר צנוברים קלויים

חובה לשמן את התבנית לפני שמניחים את צינורות הקנלוני

 

 

——————————————————————————————————————————————

הכנתם את המתכון? אל תשכחו לצלם ולשתף בתוצרים המקסימים שלכם!

—————————————————————————————————————————————————-

תייגו בתמונה את עמוד האינסטגרם שלי judthmorhaim

או שתפו אותה בעמוד הפייסבוק שלי קסם של עוגה

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן