4 מצרכים בלבד וגם אתם תוכלו להתענג על עוגת השוקולד המושחתת הזאת שמכילה כמעט חצי קילו שוקולד. הכי טעימה שיש
השבת החלטתי לשתף אתכם במתכון לעוגת שוקולד נימוחה, רכה, טעימה ומענגת. המתכון של השף קונדיטור בן עמי ברתיני!
לפני מספר שנים השתתפתי בתוכנית "הכי טעים שיש" עם חיים כהן ויונתן רושפלד.
המתכון שלי הופיע בקטגורית "קציצות" אני הכנתי קציצות "גונדי ברנג'י" קציצות אורז וקיבלתי עליהם 4 כוכבים מתוך 5 כוכבים.
בתוכנית היו כמה קטגוריות, כמו דגים, בשר, קציצות וגם עוגות גבינה ועוגות שוקולד.
לפני זמן הקרינו שוב את התוכנית של עוגות השוקולד והעוגה הזו שבתה אותי לגמרי, קראתי את המתכון וראיתי את הסרטון כמה פעמים. עשיתי שיעורי בית, הכנתי וצילמתי לנוחיותכם.
משתפת במתכון של אחת העוגות הטעימות ביותר שנקראת על ידי היוצר שלה בן עמי "עוגת שוקולד נטו".
היכנסו לאופן הכנת העוגה ולמרכיביה, תראו שבעיקר העוגה מורכבת משוקולד וללא סוכר, קמח או אגוזים.
תודה רבה לשף קונדיטור בן עמי על מתכון נפלא.
לקוראי היקרים ♥ מאחלת לכם סופ"ש נעים ושבת רגועה מתוקה ושקטה.
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0305.jpg)
עוגת שוקולד שוקולד
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0156-עותק.jpg)
החומרים להכנת העוגה
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0157-עותק.jpg)
על בן מרי (אדים) טורפים את הביצים עד אשר מתחממים ולא יותר
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0164-עותק.jpg)
מורידים מהאדים, מעבירים את הביצים לקערת המערבל
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0181.jpg)
לאחר שהקצפנו את הביצים במערבל, קיבלנו תפיחה גדולה ובהירה
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0171-עותק.jpg)
ממיסים את השוקולד על בן מרי
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0175-עותק.jpg)
מרפדים תבנית מספר 24 בנייר אפיה בתחתית ומשמנים – אוטמים את התבנית עם נייר כסף מלמטה
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0180.jpg)
לאחר שהשוקולד נמס הוספנו חמאה וטרפנו עד לקבלת שוקולד מבריק
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0185.jpg)
מוסיפים את תפיחת הביצים לתערובת השוקולד ומטמיעים בתנועות עטיפה
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0190.jpg)
התערובת מוכנה
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0192.jpg)
מוזגים לתבנית ומכניסים לתנור לאפייה
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0205.jpg)
במגע של אצבע בודקים את העוגה לאחר האפייה
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0215.jpg)
מכינים גנאש שוקולד מריר – משחררים את העוגה מהתבנית, הופכים על צלחת הגשה ומקלפים את נייר האפייה – מוזגים על העוגה את הגנאש, משאירים מעט לקישוט
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0226.jpg)
את הגנאש שנשאר נכניס לתוך שק זילוף עם צנטר משונן – נזלף מסביב
מתכון לעוגת שוקולד שוקולד
החומרים להכנת העוגה (תבנית עגולה מספר 24):
החומרים לציפוי גנאש:
אופן ההכנה:
לחמם את התנור על 180 מעלות .
הכנת ציפוי הגנאש: בקערה מניחים את השוקולד השבור. מחממים את השמנת מתוקה לסף רתיחה, מוזגים את השמנת על השוקולד, מחכים דקה וטורפים עד אשר השוקולד נמס לגמרי ונעשה מבריק. מצננים מעט.
![](https://www.magiccake.co.il/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0310.jpg)
פרוסת עוגה משגעת
היכנסו היכנסו לעמוד האינסטגרם שלי ותהנו גם מסרטונים בסטורי https://www.instagram.com/judithmorhaim/
איזה עוגות איזה אליפות המתכונים ברורים שוקלים
אין מילים בפי אתם אלופים
היי מאיה, תודה רבה על המחמאות
העוגה נראית מדהימה וטעימה תודה על המתכון והתמונות הכל ברור
היי ריקי, איזה כיף שאהבת♥תודה על הפרגון
הי, האם העוגה לא יוצאת מרירה מדי?
היי מירי, העוגה לא יוצאת מרירה בעיקר שיש עליה ציפוי גנאש
אני חייבת להכין את עוגת השוקולד, אהבתי שאין קמח ואין סוכר
תודה על המתכון
רחל, תכיני, עוגה מושלמת וטעימה מאוד.
שלום לך מתוקה. האים השוקולד צריך להיות דוקולד ללא סוכר? תודה מתכונים נפלאים. ישר כח על השיתוף שלך. המשך עשיה פוריה
היי, השוקולד הוא שוקולד מריר רגיל. תודה על המחמאה
ערב טוב מירי, העוגות שלך, ובכלל כל העשייה שלך במטבח מדהימה, ישר כח. לגבי העוגה, אצלי לא אוהבים ממש מריר, אם אחליף, לפחות חצי מריר בשוקולד חלב האם זה יקלקל?
היי סימה, אפשרי לחלק את הכמות לחצי שוקולד מריר וחצי שוקולד חלב. תודה על המחמאה! שמי יהודית