עוגת מייפל רכה וענוגה, עם נגיעות של קינמון ואגוזי מלך, מעל זרזיף של רוטב מייפל.
עוגה מאוד נוסטלגית! קלילה וטעימה המתאימה לכל ימות השנה, מתאימה לבוקר ולערב ולשבתות וחגים.
בפעם הראשונה שאכלתי את עוגת המייפל זה היה אצל אחותי ריקי, כבר סיפרתי לכם על אחותי ריקי נכון? "ריקי ידי זהב". עם המתכונים הנהדרים שלה.
במיוחד אהבתי את הנגיעה של הקינמון והמייפל שעושים את העוגה למנצחת.
הפעם הכנתי את העוגה בגירסת הפרווה, במקום שמנת חמוצה הוספתי מיץ תפוזים. מי שרוצה יכול להפוך אותה לחלבית.
אשמח לדעת אם הכנתם או אהבתם את המתכון, שיתופים ותיוגים באינסטגרם יתקבלו בברכה♥
אוהבת אתכם תמיד♥ יהודית

עוגת מייפל פרווה

החומרים להכנת העוגה

בקערה: ביצים שלמות, סוכר וסוכר וניל, להקציף כ 5 דקות עד שנקבל תערובת תפוחה ובהירה

מוסיפים את השמן בזרזיפים וממשיכים להקציף

מוסיפים מעט מהקמח לסירוגין עם מיץ התפוזים

לסירוגין, קמח ומיץ תפוזים, מערבבים עד להטמעה

מכינים תבנית סיר פלא משומנת ומקומחת, אפשרי להשתמש בתבניות אינגליש קייק

לאחר שיצקנו את התערובת לתבנית, מפזרים מעל, קינמון ואגוזי מלך מרוסקים,. מכניסים לאפייה

משחררים את העוגה מהתבנית, עוברים עם סכין בדפנות, הופכים את העוגה על צלחת ולאחר מכן הופכים שוב על צלחת הגשה.
מתכון להכנת עוגת מייפל
החומרים לעוגה:
לקישוט:
אופן ההכנה:
תכינו תכינו יהיה לכם ממש טעים

נראה טעיפ וקל להכנה
היי עירית, העוגה מאוד טעימה, נכון גם ההכנה מאוד קלה
היי, נראה כל-כך טעים!! אבל אין לי מיץ תפוזים, האם אפשר להמיר במשהו אחר? כמו מים? ואם כן ואז באיזו כמות?
היי ג'ניה, את יכולה להשתמש בחצי כוס מים במקום מיץ תפוזים, או אפילו בחצי כוס חלב
מה עשויה להיות הסיבה שהעוגה יצאה נמוכה?
היי טל, גם שלי לא יוצאת מאוד גבוהה, אבל מאוד טעימה. ייתכן והיא לא הספיקה ממש להאפות בתנור, או שמזגת עליה את הסירופ בעודה חמה מאוד, לכןן היא גם שקעה