עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי ממרח שוקולד
עוגיות שוקולד צ'יפס ממכרות – ממולאות בממרח שוקולד, לכל אלה שאוהבים לנגוס בעוגייה ולהרגיש את השוקולד מתפוצץ בפה.

הפעם החלטתי לקחת את המתכון של עוגיות החיוכים וניל ושוקולד מהבלוג הקודם, להכין רק את הבצק וניל בלי הקקאו.

שידרגי את העוגייה והכנסתי  לתוכה עיגולי ממרח שוקולד שהקפאתי, לרגע לא חשבתי שתצא לי עוגיית דאבל משגעת עם טעם ממכר.

איך אני אוהבת להכין עוגיות! במיוחד כאלה מושחתות עם שוקולד שנמרח על השפתיים עם כל ביס.

 

שובל האחיינית שלי ביקשה שאכין עוגיות שוקולד ציפס ממולאות, ולא רק להכין, "תעלי את העוגיות לבלוג כי כולם אוהבים כאלה"

חיפשתי בבלוג שלי את עוגיות החיוכים בשני צבעים , וניל וקקאו, מסתבר שהמתכון נשאר בבלוג הקודם.

 

לקחתי את המתכון ושידרגתי, וויתרתי על הקקאו והכנתי את הבצק באופן רגיל בצבע בהיר עם שוקולד צ'יפס.

את הפטנט להכניס תלוליות שוקולד למקפיא ראיתי ברשת החברתית. מפה לשם הכנתי, יצאו עוגיות פצצה.

 

תכף עושה משלוחה לשובלי כי ממש מגיע לה♥ היום אני נוסעת לשמור על יהלי, סוף שנה ומסיימים מוקדם, גם הוא יקבל משלוח.

מאחלת לכל התלמידים בבתי הספר ובגנים ולכל המורים והצוותים החינוכיים חופשה נעימה, שפע של בריאות, תשמרו על עצמכם ותהיו זהירים.

באהבה♥ממני

עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי ממרח שוקולד

החומרים להכנת העוגיות

במיקסר עם וו גיטרה: חמאה רכה, סוכר חום כהה, סוכר לבן, מערבלים לקבלת קרם

מוסיפים את הביצים אחת אחת וממשיכים לערבל

מוסיפים את הוניל וממשיכים לערבל

מגרדים מסביב לקערה את התערובת עם מרית גומי, מוסיפים את הקמח, אבקת סודה לשתיה, מלח, ואבקת אפיה, מערבלים עד שהקמח נטמע בתערובת

מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים

מעבירים את התערובת לקערה נקייה, מכניסים למקרר לשעתיים להתמצקות

בזמן שהבצק במקרר מכינים את השוקולד המוקפא. מניחים על מגש נייר אפייה, לוקחים ממרח שוקולד נוטלה או ממרח שוקולד השחר, בעזרת 2 כפיות מעבירים תלוליות על נייר האפיה, מכניסים למקפיא

לוקחים חתיכות מהתערובת ומגלגלים לעיגול, פוחסים את העיגולים ומניחים על נייר האפיה – רצוי להכניס מידי פעם את קערת הבצק למקפיא, ככה התערובת נשארת מוצקה בימים החמים האלה

לוקחים תלולית של שוקולד קפוא ומניחים על עיגולי הבצק שבתבנית, לוקחים שוב חומר בידיים ומגלגלים לעיגול, פוחסים ומכסים את העיגולים

מהדקים בצדדים וסוגרים את העוגייה

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, אפיה של 15-20דקות או עד הזהבה

מוציאים מהתנור כשהעוגיות השחימו מעט – מחכים 2 דקות ואז מזיזים את העוגיות ואוכלים כשהשוקולד בפנים עדיין רוטט

 

 

מתכון להכנת עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי ממרח שוקולד

נקבל 24 עוגיות גדולות

למילוי:

לוקחים צנצנת נוטלה או שוקולד ממרח השחר

שמים נייר אפייה על מגש, בעזרת 2 כפיות לוקחים מהממרח, מניחים את התלוליות על נייר האפייה, מכניסים את המגש למקפיא

החומרים לעוגיות:

250 גרם חמאה רכה

3/4 כוס סוכר חום כהה

1/2 כוס סוכר לבן (הפחתתי מעט)

2  ביצים

1 כפית תמצית וניל

2 וחצי כוסות קמח ועוד 3 כפות

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

1/2 כפית אבקת אפייה

חצי כפית מלח

1 כוס שוקולד צ'יפס מריר

אופן ההכנה:

במיקסר עם וו גיטרה, שמים את החמאה הרכה, סוכר חום וסוכר לבן, מערבלים עד אשר מקבלים תערובת קרמית.

מוסיפים את הביצים אחת אחת, מערבלים עד להטמעה, מוסיפים גם את הוניל ומערבלים.

בעזרת מלקק או מרית גומי מגרדים מדפנות הקערה את התערובת.

בקערה מערבבים את היבשים: קמח, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח, מערבבים היטב, מוסיפים את היבשים לקערת המיקסר ומערבלים עד להטמעה.

מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים. מעבירים את כל התערובת לקערה נקייה (אפשר להשאיר בקערת המיקסר) מכניסים את הקערה למקרר לשעתיים להתמצקות הבצק.

ההכנה:

מניחים בתבנית נייר אפיה, קורצים חתיכות מהבצק, מגלגלים בכפות הידיים לעיגולים ופוחסים את העיגול, מניחים כל עיגול על נייר האפייה במרווחים גדולים. מידי פעם אפשר להכניס את קערת הבצק למקפיא כדי שיתקשה.

מוציאים את המגש עם תלוליות השוקולד מהמקפיא, מניחים תלולית על כל עיגול שנמצא על נייר האפיה.

קורצים שוב עיגולים מהבצק ופוחסים אותם, מניחים את העיגול כמו מכסה על תלולית השוקולד, מהדקים בצדדים.

באותה צורה מכינים את כל העוגיות 24 במספר.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות – אפייה של 20 דקות או עד הזהבה, העוגיות מתפשטות בזמן האפייה.

מי שרוצה שוקולד נוזל יכול לאכול אותן חמות.

 

————————————————————————————————————————————————

הכנתם את המתכון? אל תשכחו לצלם ולשתף בתוצרים המקסימים שלכם!

—————————————————————————————————————————————————-

תייגו בתמונה את עמוד האינסטגרם שלי judthmorhaim

או שתפו אותה בעמוד הפייסבוק שלי קסם של עוגה

 

 

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן