עוגיות שוקולד טריו
עוגיות עם 3 סוגי שוקולדים – מריר, חלב ולבן. תתארו לכם כמה הן מושחתות וטעימות! רוצו להכין.

 

העוגיות שיהלי משתגע עליהן! אני מכינה והקופסה לא נסגרת, הכל נחטף או נלקח כמשלוחה לקטנים ולגדולים.

 

הקפה של הבוקר תמיד מתחיל עם עוגיית שוקולד מושחתת ומפתה.

 

הקטע הוא שהעוגיות לא שורדות הרבה זמן! כל מי שעובר ליד הקופסה שולח ידיים ומגניב כמה לשקית של סנדוויץ.

 

תכינו תכינו, ההכנה ממש קלה והתוצאה סופר טעימה!

יאללה…בואו למטבח, תכינו ותשוויצו♥באהבה

 

עוגיות שוקולד טריו

 

החומרים להכנת העוגיות

במיקסר עם וו גיטרה, מקרימים את החמאה הרכה עם הסוכר. מוסיפים תמצית וניל ומערבלים, מוסיפים את הביצה ומעבדים עד להטמעה.

מוסיפים את ממרח השוקולד וממשיכים להקרים

התערובת נראית ככה לאחר ערבול

בקערה מערבבים את כל היבשים: קמח, קקאו, מלח, אבקת סודה לשתיה

מוסיפים את היבשים לקערת המיקסר, מעבדים עד שהקמח נטמע ודי

מוסיפים את השוקולדים ומערבבים

מוציאים מהמקרר (לא חובה להכניס למקרר) מרטיבים את כפות הידיים, לוקחים חתיכה מהחומר ומגלגלים לכדור, מניחים בתבנית על נייר אפייה, שומרים על מרווחים בין העוגיות

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, זמן אפייה כ 10-12 דקות ולא יותר. העוגיות מתקשות בחוץ

לא נוגעים ולא מזיזים, נותנים לעוגיות להתקרר

 

 

מתכון להכנת עוגיות שוקולד טריו

נקבל 30 עוגיות

אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלית

החומרים להכנה:

חצי כוס סוכר

100 גרם חמאה רכה (אפשר לרכך במיקרוגל לשניות)

1 ביצה L

כפית תמצית וניל (או שקית סוכר וניל 10 גרם)

3 כפות ממרח שוקולד (או ממרח השחר,או נוטלה, או עלית) מה שיש לכם בבית

4 כפות של קקאו

כוס וחצי קמח

חצי כפית מלח

חצי כפית סודה לשתייה

250 גרם מטבעות שוקולד מכל הסוגים , מריר, חלבי, לבן

 

ההכנה:

בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מכניסים חמאה רכה וסוכר ומתחילים להקרים. מוסיפים תמצית וניל ומערבבים.

לוקחים פלטה ומגרדים מהצדדים. מוסיפים את הביצה ומערבלים עד להטמעה.

מוסיפים את ממרח השוקולד, מערבלים עד שהתערובת נעשית חלקה ושוקולדית.

בקערה מערבבים את כל היבשים: קמח,קקאו, מלח, אבקת סודה לשתיה.

מוסיפים את היבשים לקערת המערבל, מערבלים עד אשר כל התערובת חלקה ולא יותר.

מוסיפים את מטבעות השוקולד, אפשר לערבב עם כף עץ. אני מערבלת במיקסר במהירות נמוכה וקצרה ביותר.

ישנה כעת אפשרות לגלגל את התערובת  לכדורים קטנים ולאפות. אני מעדיפה להכניס את הקערה למקרר ל 10 דקות.

 

גלגול לכדורים:

מכינים 2 תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה.

בקערית קטנה ממלאים מים, טובלים את האצבעות במים, לוקחים חתיכות מהתערובת, מגלגלים לכדורים ומניחים בתבנית במרווחים.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, זמן אפייה של 10 דקות, בבקשה לא להתפתות להשאיר בתנור, העוגיות מתקשות בחוץ.

אפשרי לפני האפייה לנעוץ מטבעות שוקולד כדי ליפות את העוגיה.

 

טיפים ועצות:

  1. ישנה אפשרות להשתמש בטבלאות שוקולד במקום מטבעות שוקולד.
  2. ניתן לגלגל לכדורים מיד לאחר הערבוב ולהכניס לתנור. לא חובה להכניס למקרר.
  3. לעוגיות פרווה אפשר להשתמש במזולה במקום חמאה.
  4. אפשר להשאיר מטבעות שוקולד לקישוט על העוגיות.
  5. מקררים את העוגיות באופן מוחלט, לאחר מכן מאחסנים בקופסה אטומה.

————————————————————————————————————————————–

הכנתם את המתכון? אל תשכחו לצלם ולשתף בתוצרים המקסימים שלכם!

—————————————————————————————————————————————————-

תייגו בתמונה את עמוד האינסטגרם שלי judthmorhaim

או שתפו אותה בעמוד הפייסבוק שלי קסם של עוגה

 

3 Comments

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן