עוגיות רחת לוקום כל כך טעימות וקריספיות, שמכינים מבצק עדין, גמיש וממש נוח לעבודה. מעטרים באבקת סוכר ומגישים.
אני יוצאת לקניות ופוגשת אנשים בסופר, מיד מזהים אותי וניגשים לדבר, משתפים אותי במתכונים שהם מכינים מהבלוג
מרעיפים מלא אהבה וחיבה♥
הבקשה של כולם "מה עם עוגיות רחת הלוקום שלך, מדוע הם לא עלו לבלוג החדש שלך? מיד פישפשתי והם לגמרי צודקים!
לאחרונה אני מכינה שוב את כל המתכונים, מצלמת, עורכת ומעלה לבלוג.
המתכון המקורי שייך לאליס בן נעים היקרה! בזמנו פניתי אליה וביקשתי מתכון טוב לעוגיות רחת לוקום.
היא מצידה ישר שלפה מהמותן את המתכון והסבירה לי בפרוטרוט כיצד להכין את הבצק. מיד עצרתי אותה.
קודם כל חכי שאני אקח דף ועט על מנת לרשום, כי מחר אני לא אזכור מה שאמרת!
הבצק בזמן הרידוד יוצא כמו דף דק של נייר, מעולם לא נתקלתי בבצק כזה רך נעים, יפה וידידותי.
העוגיות יצאו טעימות וגם יפות, תודה רבה לאליס על מתכון כזה נפלא! אוהבת אותך על כל מה שאת.
אתם קוראי היקרים! מצפה לראות את היצירות והשיתופים שלכם. אשמח שתעקבו אחרי גם באינסטגרם ובסטורי
https://www.instagram.com/judithmorhaim/
אני מעלה סרטונים על אופן הכנת המתכונים במטבח הביתי שלי! רוצו להכין, מבטיחה שתהנו.
אוהבת אתכם ומאחלת לכולם חג פורים שמח♥
מתכון לעוגיות רחת לוקום
החומרים לבצק (כ-90 עוגיות):
למילוי:
לקישוט:
אופן הכנת הבצק:
הכנת העוגייה ומילוי:
איפה קונים רחת לוקום ברצועות ולא בקוביות?
היי פנינה, יש בטירת כרמל חנות תבלינים של קפה ישראל.