עוגיות קורבייה טעימות שנמסות בפה, עם מצרכים שהם תמיד זמינים בבית, ההכנה היא בלי מיקסר וב 5 דקות עבודה.
מערבבים ידנית את כל החומרים, מכינים בצק, מגלגלים כדורים ומניחים בתבנית אפייה.
מי שלא אוהב שקדים יכול לוותר על הקישוט. מי שרוצה עוגיות פרווה יכול להחליף חמאה במרגרינה.
ההכנה מאוד קלה והתוצאה סופר טעימה. אין צורך להמתין בין השלבים, מגלגלים ומיד אופים.
האיש שאיתי תמיד מחמיא לעוגיות האלה. עכשיו שהוא בחופשה אז בטוח לא יישאר פירור.
הכי כיף להתעורר בבוקר עם המחשבה שתכף נשתה כוס קפה עם עוגיות קורבייה.
תכינו תכינו, נראה לי שהן יתחסלו לכם ממש מהר.
באהבה ממני♥
מתכון להכנת עוגיות קורבייה
החומרים: נקבל 32 עוגיות
2 וחצי כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
1/3 כוס סוכר
שקית סוכר וניל (10גרם)
200 גרם חמאה (לפרווה 200 גרם מרגרינה)
לקישוט:
100 גרם שקדים לא קלויים
אופן ההכנה:
בקערה כל היבשים: קמח, אבקת אפיה, סוכר וסוכר וניל, מערבבים.
מוסיפים את קוביות החמאה (או המרגרינה) ומתחילים ללוש, נקבל גרגרים כמו של קוסקוס.
ממשיכים ללוש מספר דקות עד שנקבל בצק שאפשר ליצור ממנו כדורים.
מחממים תנור על 180 מעלות. לוקחים תבנית תנור ומרפדים בנייר אפייה.
יוצרים מהבצק כדורים קטנים,מניחים על מגש אפייה, שמים באמצע כל עיגול שקד ופוחסים מעט.
מכניסים לתנור לאפייה של כ 20 דקות או עד הזהבה קלה, העוגיות מתקשות בחוץ.
לאחר קירור מוחלט מכניסים לקופסה אטומה.
———————————————————————————————————————————————-
הכנתם את המתכון? אל תשכחו לצלם ולשתף בתוצרים המקסימים שלכם!
—————————————————————————————————————————————————-
תייגו בתמונה את עמוד האינסטגרם שלי judthmorhaim
או שתפו אותה בעמוד הפייסבוק שלי קסם של עוגה
ממש טעים