עוגיות בריאות שקדים וגרעינים
עוגיות בריאות שלא תפסיקו לנשנש! עם פיצוחים וסילאן. נהדרות לשמירה על הגזרה.

עדי ביקשה ממני להכין לה עוגיות בריאות. מאחר והיא אחרי לידה ורוצה לחזור לגזרה הקודמת.

אתם יודעים! כאלה עוגיות בלי סוכר, בלי שוקולד, בלי קמח ובלי מצרכים שיזיקו לגוף.

החלטתי לקחת את האתגר ולחפש לה מתכון, כזה שיהיה טוב וגם טעים.

לאחר שראיתי את המתכון של רותם בן מויאל באינסטגרם, החלטתי ללכת על זה עם שינויים שיתאימו לעדי.

אני יודעת שבשעות הערב רוצים לאכול משהו מתוק, משהו בלי לחטוא.

משתפת אתכם במתכון, אולי תרצו להיכנס למשטר של בריאות אבל שיהיה גם טעים!

אל תשכחו לשתף גם חברים! בטוח הם ישמחו.

המשך יום נפלא לכולם♥

עוגיות בריאות שקדים וגרעינים

החומרים להכנת העוגיות

בקערה: 1 חלבון ביצה, סילאן ומייפל, טורפים היטב

מוסיפים לקערה, שומשום, שקדים מולבנים, גרעיני חמניה וגרעיני דלעת

מערבבים היטב את כל העיסה

שמים נייר אפיה על תבנית, משמנים היטב את נייר האפייה. בעזרת 2 כפות לוקחים מהעיסה ומניחים בתבנית, יוצרים צורה של עוגיה ומשטחים מעט. מכניסים לתנור לאפיה של 20-25 דקות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות

לאחר שהתבנית הוצאה מהתנור, מניחים לעוגיות להתקרר, לאחר מכן מוציאים מהתבנית

 

מתכון להכנת עוגיות בריאות שקדים ופיצוחים

החומרים:

כוס שבבי שקדים מולבנים

כוס גרעיני דלעת

כוס גרעיני חמניה

חצי כוס שומשום

1 חלבון ביצה (הלבן)

1/2 כוס סילאן טבעי ללא סוכר (אפשר לערבב עם מייפל טבעי)

 

בתבנית שמים נייר אפיה ומשמנים היטב, שימו לב! חובה לשמן את נייר האפיה.

אופן ההכנה:

בקערה, שמים חלבון ביצה (לבן) וסילאן, טורפים היטב. מוסיפים את הפיצוחים, מערבבים טוב.

בעזרת 2 כפות לוקחים מהעיסה ומניחים בתבנית על נייר אפיה משומן, יוצרים צורה של עוגייה ומשטחים מעט.

מכניסים לתנור לאפיה של 20-25 דקות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות.

יוצרים כ 20 עוגיות. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180-170מעלות, לאפייה של 25 דקות או עד הזהבה.

מוציאים מהתנור ומקררים, לא נוגעים בעוגיות, מחכים שיתקשו.

לשמירה על טריות, מכניסים לקופסה אטומה.

 

 

 

 

 

4 Comments

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן