עוגיות לוטוס ונוטלה נפלאות וטעימות! מ-3 מצרכים בלבד. כאלה שלא מפסיקים לנשנש.
שנת הלימודים התחילה היום. מאחלת הצלחה לכל ילדי הגנים ובתי הספר, למורים ולצוות החינוכי.
שתהיה שנה פוריה, שנה של למידה, שנת התחדשות וחברות.
לכל ההורים,לסבים ולסבתות שתהיה לנו שנה בריאה עם הרבה נתינה ואהבה.
המתכון בהמשך, בסוף אלבום התמונות.
באהבה – סופ"ש נעים
התערובת עם ממרח הנוטלה קצת יותר רכה מהלוטוס
מתכון לעוגיות אצבע לוטוס ונוטלה
החומרים:
200 גרם נוטלה (קצת יותר ממחצית הצנצנת הקטנה) אפשר 200 גרם ממרח לוטוס שזה חצי צנצנת
1 ביצה L
100 גרם קמח (10 כפות רגילות)
ההכנה:
בקערה שמים את השוקולד והביצה, מערבבים היטב, מוסיפים את הקמח ומערבבים.
מחממים תנור על 170 מעלות זמן אפייה כ 10 דקות
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, לוקחים חתיכות מהחומר ומגלגלים לכדור.
מניחים בתבנית, עושים גומה על כל עוגייה בעזרת אצבע.
מכניסים לשקית סנדוויצים את ממרח השוקולד שנשאר, חותכים את הקצה.
מזלפים לתוך כל גומה מעט מהשוקולד.
מכניסים לתנור לאפייה, אפייה קצרה של 10 דקות, העוגיות מתקשות בחוץ.
באותה המתכונת אפשר להכין עם ממרח לוטוס.
טיפים והערות:
- אפשר להחליף את ממרח הנוטלה בממרח לוטוס
- לא לאפות את העוגיות מעל הזמן שרשום
- ניתן למלא את הגומות בשוקולד צ'יפס במקום ממרח שוקולד
——————————————————————————————————————————–
הכנתם את המתכון? אל תשכחו לצלם ולשתף בתוצרים המקסימים שלכם!
—————————————————————————————————————————————————-
תייגו בתמונה את עמוד האינסטגרם שלי judthmorhaim
או שתפו אותה בעמוד הפייסבוק שלי קסם של עוגה
שלום,
אני מאד אוהבת את המרשמים שלך.
רציתי רק להביא לתשומת לבך שלא ניתן לעשות חיפוש באתר הבלוג שלך.
אני מנסה להגיע למרשם דל הלחמניות המתוקות ולא מצליחה …. שילחי לי, שילחי לי בבקשה את המרשם.
תודה מראש
בתשבע
היי בת שבע, אבדוק את מה שאת אומרת, זה מעניין שאין אפשרות לעשות חיפוש.