סלט קיסר בלי ביצים חיות
סלט קיסר כמו שאוכלים במסעדות, אבל הפעם בלי ביצים חיות, הרוטב משגע וטעים.

כמעט כל יום אני מתלבטת מה להכין לארוחת הערב לעדילי. היא אוהבת ומעדיפה לאכול ירקות, החלטתי להכין לה סלט כתוספת

לפשטידה טעימה שכולנו אוהבים. כשהכנתי את הרוטב ידעתי שהוא יצא טעים, להגיד לכם את האמת לא הפסקתי ללקק מסביב.

אתמול הוצאנו את נועמיקי מהמעון, הכנתי לה את קציצות העוף המשגעות וגם מקרוני טעים. לעדי ודור הכנתי ארוחה חלבית.

לאחר שחזרנו מהבייביסיטר עדילי שולחת הודעה "אמא הסלט משגע". החלטתי לפנק גם אתכם במתכון.

יאללה תכינו תכינו, אני מחכה לראות תמונות ותיוגים. גם בעמוד האינסטגרם שלי!

שיהיה לכם יום נפלא וטעים. אוהבת אתכם♥♥♥

 

סלט קיסר עם רוטב בלי ביצים חיות

 

חלה של שבת – לחתוך לריבועים ולהניח בתבנית – לפזר מעל שמן זית ומלח

הקרוטונים נאפו בתנור וקיבלו השחמה

למעבד מזון מכניסים את כל החומרים לרוטב – מקבלים רוטב קטיפתי

 

מתכון להכנת סלט קיסר

החומרים לסלט:

לקרוטונים – חצי חלה של שבת חתוכה לקוביות

חסה ערבית בהירה וצעירה חתוכה לחצאים

חופן של אגוזי מלך

פרוסות של גבינת פרמז'ן לקישוט

לרוטב:

2 כפות של גבינת פרמז'ן מגוררת

2 כפות של מיונז

1 כפית של חרדל ללא גרגרים

1כפית שמן זית

1 כף מיץ לימון

רבע כוס אגוזי מלך גרוסים

רבע כוס מים חמים

מעט מלח

את כל התערובת לרוטב מעבדים במעבד מזון עד אשר נקבל רוטב קטיפתי וטעים.

שמים את כל הקרוטונים בתבנית על נייר אפיה, בוזקים 3 כפות שמן זית, מעל מפזרים מעט מלח ומערבבים.

מכניסים את התבנית לאפיה, נקבל קרוטונים שחומים.

אופן ההרכבה:

בקערת הגשה שמים את החסות, מעל את אגוזי המלך, מפזרים את הקרוטונים, מוזגים את רוטב הקיסר ומערבבים קלות.

פורסים עם קולפן ירקות את גבינת הפרמז'ן על הסלט ומגישים.

ספרו לי איך יצא לכם הסלט! אשמח מאוד לתיוגים♥ עקבו אחרי גם בעמוד האינסטגרם שלי ובסטורי, תהנו  מסרטונים של הכנת המתכונים שלי.  https://www.instagram.com/judithmorhaim/

 

 

2 Comments

  • ברוריה הגיב:

    היי תודה על המתכונים הנדירים
    ברוטב של הסלט אפשר להמיר את הפרמזן בגבינה רגילה? או משהו אחר?
    תודה

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן