מוס טריקולד
מוס טריקולד כזה עוד לא טעמתם! עם מעט מצרכים והכנה בקלי קלות, הטעם הכי שוקולדי שיש. אתם חייבים להכין.

מוס שוקולד כזה טעים עדיין לא אכלתם! אין אירוע או ארוחה משפחתית שאני לא אכין את המוס טריקולד, יהל הבת של אחי רמי תמיד מחפשת בין הקינוחים את המוס ( אני דואגת לשמור לה בצד )  לדעתי הוא אחד הקינוחים שנחטפים הכי מהר, כי אחרי ארוחה מלוחה או כבדה רוצים לטעום משהו מתוק ושוקולדי והמוס הזה הכי מתאים מכולם, הכי מומלץ בהגשה אישית ויפה.

חברים יקרים!  מאחלת לכולם שנה טובה ומתוקה, סופ"ש טעים ומהנה! חג סוכות שמח. אני שאוהבת אתכם♥

מוס טריקולד

הכנת שלושת המוסים, שוקולד לבן, שוקולד מריר, שוקולד חלב

הכנסת המוסים לשקיות זילוף

 

המוס לאחר ההרכבה ולפני הקישוט עם תלתלי שוקולד

מתכון: מוס שוקולד טריקולד

חומרים:
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
100 גר' שוקולד חלב קצוץ
100 גר' שוקולד לבן קצוץ
60 גר' חמאה רכה
3 מכלי שמנת מתוקה להקצפה (750 מ"ל)

3 כפות אבקת סוכר
שוקולד מגורר או קקאו לקישוט

אופן ההכנה:

1. מניחים כל שוקולד שבור לקוביות בקערה נפרדת, מוסיפים לכל קערה 20 גר' חמאה.

2. מחממים בכלי קטן 1 מיכל שמנת מתוקה עד סף רתיחה, יוצקים 1/3 מהשמנת לכל קערה ומערבבים עד להמסה מלאה, אם יש צורך אפשר לחמם מעט במיקרוגל, לצנן באופן מלא.

3. מקציפים את 2 מיכלי השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקצפת רכה, מחלקים את הקצפת בין הקערות בצורה שווה ומקפלים בעדינות לתערובת חלקה.

4. מכניסים לשקית זילוף את מוס שוקולד החלב  מזלפים מעט בכוס אישית, מזלפים את מוס השוקולד המריר ומעל לזלף את מוס שוקולד לבן ( אפשר לשנות את הסדר לפי רצונכם. )

5. יש לכסות את הכלים בניילון נצמד, להכניס לקירור לפחות ל 6 שעות.

6. אפשר לקשט עם מעט קקאו או שוקולד מגורד( לא חובה) גם ככה זה טעים מאוד.

חג  סוכות שמח ומתוק לכולם♥

 

תגובה 1

  • ציפי הגיב:

    היי יהודית אפשר להכין את זה יום מראש ולהקפיא ולהוציא בערב החג למקרר?
    תודה וחג שמח
    שנה בריאה ושמחה לכולם

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן