מאפינס תירס וגבינות
מאפינס עם גרגרי תירס וגבינות טעימות! ארוחת ערב לקטנים וגם לגדולים

תמיד טוב להכין מיני מאפים כדי שגם הקטנים ייהנו בארוחה. אתמול בערב נועמיקי החזיקה את המאפינס ביד ושאלה "זה עוגה"?

ההכנה כזו קלה ועם מצרכים שיש בדרך כלל בבית, אתם יכולים להכניס לתערובת את כל סוגי הגבינות שיש לכם במקרר.

תכינו ליד זה גם סלט בקערה גדולה, תכינו סלט אבוקדו עם לימון ומלח.  תניחו את המאפינים בצלחת הגשה יפה, והנה קיבלתם ארוחה נהדרת.

המתכון כזה קל, מערבבים הכל בקערה אחת ומקבלים 18 מאפינס משגעים♥

תכינו ותשתפו אותי בתמונות שלכם כדי שאוכל להתגאות בכם!

אתם מוזמנים לעמוד האינסטגרם שלי וגם לסטורי בו תצפו בסרטונים שלי   https://www.instagram.com/judithmorhaim/

אוהבת אתם ♥♥♥ יהודית

מאפינס תירס וגבינות

 

החומרים להכנת המאפינס

בקערה: הגבינות, גרגרי התירס המסוננים והביצים

לערבב את כל התערובת ולהוסיף, מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מוסיפים את הקמח התופח, מערבבים עד להטמעה

משמנים תבנית מאפינס, ממלאים בעזרת כף עד שלושת רבעי מהגובה

נקבל 18 מאפינס טעימים

להוציא מהתנור כאשר המאפינס משחימים גם בתחתית, יש לבדוק

תכינו סלט ירקות ותגישו לשולחן עם המאפינס

מתכון להכנת מאפינס תירס וגבינות

החומרים:

1 קופסת תירס שימורים (335 גרם) מסונן ושטוף

1 גביע גבינה לבנה

1 גביע שמנת חמוצה

100 גרם גבינה צהובה מגוררת

100 גרם גבינת קשקבל מגוררת

1 כוס קמח תופח

2 ביצים L

מלח ומעט פלפל שחור לטעם

 

ההכנה:

לסנן את התירס ולשטוף, להניח בקערה, מעל להוסיף את כל הגבינות והביצים, להוסיף את התבלינים ולערבב היטב.

להוסיף את הקמח  לתערובת, לערבב עד שהקמח יבלע.

לשמן תבנית מאפינס, להעביר את התערובת בעזרת כף לתוך השקעים, למלא עד שלושת רבעי מהגובה.

להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, זמן אפיה של עשרים דקות או עד אשר משחים.

 

 

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן