כרובית עם פירורי פנקו צ'ילי וממרח ספייסי
כרובית בציפוי של פירורי פנקו ובתיבול צ'ילי מתוק  וממרח ספייסי – שעושה את כל ההבדל

כשהילדים שלי מבקשים להכין להם כרובית מטוגנת, אבל כמו שסבתא הכינה.

 

בימי שלישי ושישי היה אוכל מטוגן. ביום ראשון היה ספגטי, ברביעי טסקובב.

כשסבתא (אמא שלי) רצתה לפנק את הנכדים היא הייתה מכינה כרובית מטוגנת.

 

הפעם שידרגתי את המתכון, הוספתי לתיבול את רוטב הצ'ילי המתוק שמקפיץ את הטעם.

אמא שלי הייתה מצפה את פרחי הכרובית בפירורי לחם, אני ציפיתי בפנקו, פירורי לחם בסגנון יפני.

 

כשהגשתי את פרחי הכרובית המטוגנים, זילפתי מעל ממרח מתובל ספייסי ומעט עירית קצוצה.

בין ביס לביס נשמעו קריאות התפעלות, האמת שהחריפות של הממרח עשתה פלאות לכרובית.

 

המתכון בשיתוף מאסטר שף ישראל.

 

תכינו ואל תשכחו לספר לי איך יצא לכם!

באהבה♥יהודית

כרובית עם פירורי פנקו צ'ילי וממרח ספייסי

החומרים להכנה: כרובית בינונית, 2 ביצים, מלח, רוטב צ'ילי מתוק, ממרח מתובל ספייסי, פירורי פנקו, פפריקה מתוקה, פלפל שחור

שוטפים את הכרובית, מפרקים לפרחים, מכניסים לסיר עם מים, מוסיפים 2 כפיות מלח, מבשלים עד לחצי ריכוך.

בקערה 1: טורפים 2 ביצים, מוסיפים פפריקה ופלפל שחור, מוסיפים צ'ילי מתוק ומערבבים. בקערה 2: שמים את פירורי הפנקו היפניים

טובלים את פרחי הכרובית בתערובת הביצים לאחר מכן בפירורי הפנקו. מעבירים למחבת לטיגון מכל הכיוונים, עד להזהבה

מוציאים את הכרוביות לצלחת שעליה יש נייר סופג

מניחים בצלחת הגשה, מעל בוזקים ממרח מתובל ספייסי, אפשר לקצוץ עירית ולפזר מעל

 

מתכון לכרובית עם פירורי פנקו צ'ילי וממרח ספייסי

החומרים:

1 כרובית בינונית שטופה ומפורקת לפרחים

2 כפיות מלח לבישול הכרובית

2 ביצים טרופות

צ'ילי מתוק של מאסטר שף

פנקו פירורי לחם יפניים של מאסטר שף

ממרח מתובל ספייסי של מאסטר שף

חצי כפית פפריקה מתוקה

קמצוץ פלפל שחור

שמן לטיגון

בצל ירוק קצוץ או עירית קצוצה

ההכנה:

שוטפים את הכרובית, מורידים את העלים הירוקים מלמטה, מפרקים את הכרובית לפרחים יפים.

בסיר רחב ממלאים מים, מוסיפים מלח, מוסיפים את פרחי הכרובית, מבשלים עד אשר הכרובית נעשית רכה אבל לא רכה מידי.

מסננים את פרחי הכרובית.

לוקחים 2 קערות, באחת שמים את פירורי הפנקו. בקערה השניה שמים 2 ביצים, טורפים ומוסיפים את רוטב הצ'ילי המתוק, פפריקה ופלפל שחור, מערבבים.

טובלים את פרחי הכרובית בקערת הביצים, לאחר מכן מעבירים לקערת הפנקו לציפוי.

מחממים שמן במחבת, מטגנים את פרחי הכרובית מכל הצדדים עד להזהבה.

מניחים בצלחת על נייר סופג.

להגשה:

מעבירים את הכרוביות לצלחת הגשה, מעל בוזקים ממרח מתובל ספייסי.

לקישוט:

בצל ירוק קצוץ או עירית קצוצה

בתאבון!

—————————————————————————————————————————————-

הכנתם את המתכון? אל תשכחו לצלם ולשתף בתוצרים המקסימים שלכם!

—————————————————————————————————————————————————-

תייגו בתמונה את עמוד האינסטגרם שלי judthmorhaim

או שתפו אותה בעמוד הפייסבוק שלי קסם של עוגה

 

 

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לקסם של עוגה © 2018 | עיצוב ובניית אתר: סטודיו דנקו
דילוג לתוכן